Hieman aikaisempaa vilkkaamman hiihtosuunnistuskauden jälkeen on nastareita alettu ulkoiluttamaan myös Olavin Rastin jäsenten jaloissa.

Hiihtosuunnistuksessa olivat aktiivisina Sulkavan suunnan oralaiset. Rankilistalta löytyy Krissen, Japen, Mintun, Kukkiksen ja Anun nimet. Nuoremmista kisasuorituksia tekivät Veikka, Venla ja Julia. Lumitoukolaankin oli joukkueet pariin sarjaan.

Pääsiäisen aikaan ei suunnattu Säkylään, kuten oli suunniteltu, vaan harjoituksia tehtiin lumitilanteesta johtuen Savonlinnan seudulla. Suunnistusharjoituksia oli Talvisalossa ja Kellarpellossa, mäkitreeniä vedettiin Pitkälän mäessä.

Siljarasteille ja Ankkurirasteille suuntasivat huhtikuun puolessa välissä Eero I, A-V, Kari, Eero T ja Antti. Maastot olivat lumettomia ja varsinaissuomalaisia mukavia kallioalueita. Hyviä kisakauden avaustapahtumia olivat molemmat.

Yhteistreenit jatkuivat tänään lauantaina Uimalammen maastossa, minne Jape oli laatinut kaksi rataa, 8 km ja 3 km mittaiset. Maastossa nähtiin ainakin Lauri, Pekka, Niina-Mari, Risto, Jarmo, Julia, Vesa, Juhani, Hannu ja Antti. Rata oli hyvä ja se sisälsi tarkkaa suunnistamista sekä pidempiä tievalintoja. Lumet alkovat olla melko vähissä, vaikka paikoin sai vielä hangessakin tarpoa. Maastoon jäi rasteille siniset nauhat ja rata on linkissä tulostettavaksi tai kopioitavaksi. Jarmolta on harjoitus saatavana myös valmiina tulosteena. Kartta (pdf)

Vappuviikonlopun sunnuntaille on suunnitteilla harjoitusta Uimalammen kartoille, mutta lisätietoa siitä tulee ilmoitustaululle.

Ja näin tapahtui. Lähes kaikilla rasteilla on sininen nauha merkkinä. Kartta (pdf)

Vaatetilauksien toimitukset näyttävät venyvän kesään, koska valmistajalla tuntuu olevan kiirettä tässä vaiheessa kevättä. Tilaus on kuitenkin lähtenyt ja tuotteiden teko voi alkaa, kun saamme tilausvahvistuksen tänne ja tarkastettua sen.