Koulutus antaa 2. luokan ratamestaripätevyyden. Koulutus järjestetään Tanhuvaaran Urheiluopistolla Olavin Rastin pyynnöstä ja ajankohta on sopiva kesän kuntosuunnistuksien ratamestareille.

Tilaisuus alkaa klo 9.00 ja päättyy n. klo 17.

Koulutukseen otetaan max. 30 henkilöä.

Olavin Rastin ilmoittatutumiset Jarmo Munckille (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) 17.3. mennessä, muuten ilmoittautumiset 19.3.2012 mennessä suoraan Hannu Mylläriselle  os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh 0400 682 400

Kouluttajana on Reijo Mattinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuessanne ilmoittakaa myös seuranne, puhelinnumeronne, sähköpostinne ja nykyinen ratamestariosaamisenne.

Ennen tilaisuutta kannattaa ladata Suunnistusliiton sivuilta kohta materiaalit ainakin lajisäännöt, rastimääritteet ja lasten suunnistuksen järjestämiseksi kansallisessa kilpailussa -ohje (ja niihin voi tutustua jo ennen koulutusta).

Ottakaa tilaisuuteen mukaan oma tietokone, jossa on ladattuna OCAD ohjelma (Ocad 8/9/10) (ei välttämätön), muistiinpanovälineet, radan piirustustarpeet ja viime vuodelta kaksi suunnistamaanne karttaa, joista toisessa on ”hyvä rata” ja toisessa ”huono rata”. 

Tilaisuuden osanottomaksu 40.- peritään seuroilta jälkikäteen.

Osanottomaksu sisältää koulutuksen, ruokailun ja kahvin.

Tervetuloa!

Kaakon Suunnistus