Tämän vuoden HIPPO-suunnistuskoulu on tarkoitettu noin 7-11 -vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille.

Suunnistuskoulussa opetellaan suunnistusta lapsille sopivassa ympäristössä ja ikäryhmälle tarkoitetuilla harjoituksilla.

Tavoitteena on oppia ja kehittää suunnistuksen perustaitoja, jotta harrastusta voisi jatkaa kesällä kuntosuunnistuksien C-radoilla ja kisojen H/D 10RR, 12TR ja 12 -sarjoissa.

Suunnistustaidot ovat hyödyllisiä kaikissa karttojen kanssa tapahtuvassa toiminnassa, ei pelkästään kilpa- tai harrastesuunnistuksessa.

______________

Ohjelma vuonna 2013:

27.5 Kyrönniemi, urheilukenttä

3.6 Nojamaa, koulu

10.6 Vuohimäki, leirintäalue

17.6 Heikinpohja, OKL

19.6 Sulkava, Nuorten rasticupin kilpailu

Tapahtumat alkavat kello 18.00.

Suunnistuskouluun tarvitset varusteiksi sään mukaiset vaatteet, lenkkarit tai kumpparit, sekä iloisen ja reippaan mielen. Mukaasi tarvitset myös ensimmäisellä kerralla saamasi karttamuovin ja kotitehtäväkortin.

Osallistumismaksu 10e/ lapsi (2.lapsi 5 e, seuraavat sisarukset veloituksetta), seurajäsenille ilmainen, ORan perhejäsenmaksua suositellaan (kattaa kaiken Oran toiminnan). Ohjeet liittymiseen löytyvät vasemman palkin seura-osiosta.

Osallistumismaksu sisältää kerrat, materiaalin ja karttamaksun, ei vakuutusta.

Lisätietoa antaa Marja-Terttu Repo 0400 751 809 ja ilmoituksia kannattaa seurata sivujen ilmoitustaululta sekä sanomalehti Itä-Savon urheiluseurapalstalta.

Tervetuloa!