SM-yö -kisaviikonloppuna 26.-28.9.2014 on tehtäviä tarjolla perjantai-iltana H21-sarjan karsintakilpailussa, lauantai-iltana ja yönä SM-finaaleissa ja sunnuntaina Ruska-Rastien järjestelyissä. Tämän kisaviikonlopun kaikista osa-alueista ravintolatoimintaa lukuunottamatta vastaa seuramme Olavin Rasti.

 

Talkootehtävät jatkuvat Leimaus 2015 -tapahtuman järjestelyissä. Leirin ajankohta on kesäkuun ensimmäisellä viikolla tiistaista perjantaihin 2.-5.6.2015. Leiriharjoituksina Olavin Rasti toteuttaa seitsemän harjoitusta kullekin ikäryhmälle. Harjoitukset alkavat tiistaina iltapäivällä ja päivän toinen harjoitus on hämäräsuunnistus illalla. Keskiviikkona ja torstaina on kaksi suunnistustreeniä. Leiri päättyy perjantain leiriviestiin. Tehtäviimme ratatöiden lisäksi kuuluu leiriläisten lähettäminen ja vastaanottaminen kirjauksineen harjoituksissa sekä erilaiset valvonta- ja ohjaustehtävät.

Kisaviikonlopun ja leiriviikon lisäksi tehtäviä on tarjolla valmistelevissa toimissa koko ajan tapahtumiin saakka.

Talkoolaisten rekrytointi hoidetaan niin, että nettisivulle ilmestyy aikanaan tehtäväluettelot, joihon on sijoitettu valmiiksi seuraan kuuluvia henkilöitä. Kun nimi löytyy listalta, se pitää vahvistaa tai perua talkoovastaavalle. Listaan voi tulla myös esimerkiksi merkintä "+1 talkoolainen" ja se tarkoittaa, että tehtävään valitun pitäisi järjestää yksi talkoolainen jotakin tehtävää varten. Myös tämä nimi pitää vahvistaa tai perua, jos talkoolaista ei ole saatavissa. Toivottavasti järjestely sopii, koska se helpottaa vastuuhenkilöiden urakkaa järjestelyissä. Johtokunta kiittää jo etukäteen!

Mukavia tehtäviä lajin parissa on siis tarjolla!