Varaa riittävästi aikaa kilpailukeskukseen saapumiseen. Pysäköinnistä on matkaa kilpailukeskukseen 600 m - 1700 m.

Karsinnan lähtökynnykselle on matkaa kilpailukeskuksesta 1,6 km, josta lähtöön on 100 m. Lähtökynnys on ylitettävä viimeistään kello 9.10.

Finaaleiden lähtökynnykselle on matkaa 1,6 km, josta lähtöön on 500 m.

Pysäköinnistä on mahdollista siirtyä suoraan lähtökynnykselle. Katso reitit pysäköintijärjestelykartasta. Varustekuljetus lähdöstä lämmittelyvaatteille on järjestetty karsinnassa ja A-finaaleissa.


Tutustu pysäköintijärjestelyihin kartoista:
Kartta pdf-tiedostona
Kartta kuvana

Kilpailukeskus:
Kilpailukeskuskartta pdf-tiedostona
Kilpailukeskuskartta kuvana


Kilpailussa ei ole käytössä käsiohjelmaa, joten tarvittavat tulosteet kannattaa tehdä itse.

Varustekuljetuksessa käytetään numeroituja kuomullisiä peräkärryjä, joihin varustepussit laitetaan lähtöminuuttien mukaan. Maalialueen palautuspisteessä varusteet noudetaan samasta kärrystä. Järjestäjä on varannut muovikasseja varusteille ja tusseja kilpailunumeron merkitsemistä varten. Oman varustepussin tunnistamista helpottaa oman pussin käyttäminen. Kaikki varustepussit tulee numeroida.


Kilpailussa hyödynnetään GPS-seurantaa sarjoissa H21 ja D21. GPS-lähetin annetaan molemmissa sarjoissa karsinnan 15 parhaalle sekä viidelle harkinnanvaraisesti valituille urheilijalle. Seurattavat suunnistajat ilmoitetaan ilmoitustaululla sekä lähtökynnyksellä. GPS-laitteen nouto tapahtuu finaalin lähtöpaikalta ja sen käyttö on pakollista.

SM-keskimatkan kilpailussa piikkareiden käyttö on kielletty.