Viimeinen suunnistuskoulun kerta pidetään kuntosuunnistusten yhteydessä Nyrkkimäen maastoissa. Paikalle voi tulla klo 17 alkaen.

Jos haluat ohjaajan mukaan, niin kokoonnutaan kuntoradan parkkipaikalle klo 17.30 mennessä.

Rasteilla mukana suunnistajan kauppa!

Ennakkomateriaalit

Karttalinkki

 

Seuraavalla kerralla harjoittelemme rastinottoa Tervastuvan maastoissa pienryhmissä. Tutustuthan ennakkomateriaaleihin ja karttalinkkiin. Aloitellaan taas klo 18.00.

Suunnistuksen päätteeksi kodalla makkaratarjoilu.

Kokoontumispaikan osoite: Pihlajaniementie 705

Ennakkomateriaalit

Kokoonnumme ensi viikolla Talvisalon koululle ke 17.5. vähän ennen klo 18. Kokoontumispaikka merkitty karttaan punaisella värillä (kentän ja koulurakennuksen kulmauksessa). Löydätte kyllä perille opasteita eli rastilippuja seuraamalla.

Katsotaan ensin yhdessä karttaa ja kompassin käyttöä ja lähdetään sitten pienryhmissä metsään. Ottakaa omia kompasseja mukaan, jos sellainen löytyy. Muutamia kompasseja on myös lainattavissa.

Tässä linkki ennakkomateriaaleihin (kompassin käyttö)

Karttalinkki

Talvisalo

Seuraavalla kerralla harjoittelemme lisää kompassin käyttöä ja suunnassa kulkua pienryhmissä. Tutustuthan ennakkomateriaaleihin ja karttalinkkiin. Aloitellaan taas klo 18.00.

Opastus n. 4km Prismalta Punkaharjun suuntaan.

Kokoontumispaikan osoite: Suojärventie 48

Ennakkomateriaalit

Ensimmäisen kerran materiaalit löytyy tästä

 

Kokoonnumme ensi viikolla Heikinpohjan koululle mäen päälle ke 10.5. vähän ennen klo 18. Katsotaan ensin yhdessä sprinttikarttaa ja tutustutaan sitten sprinttisuunnistuksen saloihin pienryhmissä.

Tässä linkki ennakkomateriaaleihin, jotka olisi hyvä lukea ennen seuraavaa kertaa

Karttalinkki