Suunnistuskoulun viimeisellä kerralla menemme kuntosuunnistusten b-radan. Matkaan voi lähteä yksin, kaksin tai pienissä ryhmissä. Tavataan vaille 17.30 lähtöpaikalla. Autojen pysäköinti tien oikeaan laitaan.

Materiaalit

Kokoontuminen

Ensi kerralla jatkamme kompassin käytön harjoittelua Nyrkkimäen maastossa. Kokoonnutaan ensi viikon torstaina Nyrkkimäen kuntoradan parkkipaikalle ennen lähtöä (Klo 17.30). 

Materiaalit

Kokoontumispaikka

Ensi kerralla tapaamme torstaina 16.5. Tanhuvaaran urheiluopiston parkkipaikalla klo 17.30.

Sijainti

Tälle kerralle ei ole ennakkomateriaaleja.

Menemme pienryhmissä viivasuunnistusradan. Karttaan on piirretty viiva, jota seurataan ja rastin tullessa vastaan on tehtävänä paikantaa missä ollaan.

Ensi kerralla pääsemme harjoittelemaan kompassin käyttöä pienryhmissä. Valittavissa 2 rataa suunnistuskoululaisille. Aloittelijoiden kanssa mennään c-rata n. 2 km ja enemmän haastetta kaipaaville lyhennetty b-rata n. 3km. 

Nähdään vähän ennen klo 17.30 Tervastuvalla.

Tervastuvalla myös suunnistajan kauppa sekä mahdollisuus makkaranpaistoon ja uimiseen. Joten voi halutessaan ottaa omat makkarat ja vaihtovaatteet mukaan.

Kokoontumispaikka

Ennakkomateriaalit

Aikuisten suunnistuskoulu pyörähti käyntiin teoriaosuudella kirjastolla.

Tässä linkki ensimmäisen kerran materiaaleihin 

Tästä pääset tutustumaan karttoihin (mm. kiintorastit)

 

Seuraavan kerran tapaamme ti 7.5. klo 17.30 Olavinlinnan parkkialueella ja pääsemme kokeilemaan sprinttisuunnistusta. Mukana on myös muita kuntosuunnistajia sekä lasten suunnistuskoululaisia. Muistathan tutustua ennakkomateriaaleihin ennen seuraavaa kertaa.

Kokoontumispaikka

Ennakkomateriaalit