Johtokunta kuuntelee jäsenien ajatuksia seuratoiminnasta tarkalla korvalla ja pyrkii toteuttamaan toivottua linjaa. Todellinen vaikuttamisen paikka  järjestäytyneessä toiminnassa on vuosikokous, joka ei kuitenkaan ole kerännyt suuria joukkoja paikalle.

Nyt on mahdollisuus päästä avaamaan ajatuksia Olavin Rastin toiminnasta seurakyselyssä, johon voi kirjoittaa myös nimettömänä. Palautetta voi antaa myös useampia kertoja. Seuraava johtokunnan kokous on maanantaina 7.11.2011 ja siihen päivään klo 16.00 mennessä tulleet palautteet käsitellään siinä kokouksessa ja tuodaan tarvittaessa vuosikokoukseen toimintasuunnitelmaan tai talousarvioon kirjattuina.

Eli HuHuu! Onko siellä netissä ketään? Anna palautetta! Väliaikatietoja vastaanotettujen viestien määrästä annetaan viikon aikana.

Lomakkeeseen tästä...

// 1.11. // Ensimmäinen palauteviesti on vastaanotettu. Väylä on siis avoinna...

// 3.11. // Hiljaista on. Ei uusia viestejä, mutta aikaa on vielä...

// 4.11. // Toinenkin viesti on kirjautunut. Kiitos!

// 5.11. // Kolmas.

// 6.11. // Nyt palauteviestejä on kertynyt yhteensä kuusi. Vastausprosentti jäsenmaksun maksaneista talouksista on siis tällä hetkellä 9,8%

// 7.11. // Kokoukseen mennessä palautteita tuli seitsemän ja viestit ehdotuksineen käsitellään johtokunnassa. Kiitos kaikille osallistuneille!