Hei kaikki suunnistajat!
 
Olavin Rastikin noudattaa Suomen hallituksen 16.3.2020 asettamia rajoituksia ja linjauksia myös omassa toiminnassa 13.5.2020 saakka.
 
👉 Kokoontumisrajoitusta ei rikota missään suunnistustoiminnassa eli valitettavasti kaikki seuran kuntorastit, suunnistuskoulut ja yhteisharjoitukset on peruttu ainakin 13.5 saakka. Seuran toiminnan jatkosta tiedotetaan täällä seuran nettisivuilla sekä somessa.
 
👉 Kaikki kevään kilpailut peruttu ainakin 13.5 saakka. Kilpailujen ja kuntosuunnistusten osalta tulee noudattaa viranomaismääräyksiä. Liittohallitus linjasi, että kilpailukausi aloitetaan heti, kun viranomaismääräykset sen sallivat.
 
👉 Jukolanviesti, Leimaus-leiri sekä Rastiviikot siirretty vuodelle 2021.
 
Nyt ollaan kaikki ihan uudessa tilanteessa. Onneksi ulkoilua ja urheilua saa ja kannattaa edelleen tehdä lähimaastossa ja kotona omatoimisesti 🌳🌲🌿.
 
 
Nyt haastankin kaikki ideoimaan miten omatoimista suunnistamistamista voitaisiin tänä keväänä tehdä ja jakamaan vinkkejä ja kuvia omatoimisista kotitreeneistä ilmoitustaululle tai someen.
 
Ks. Suunnistusliiton ohjeet
 
Kannattaa laittaa Olavin Rastin Instagram-tili seurantaan
Seuran 💎💎-kaksikko Imppu ja Lotta ottaa meijät mukaan tämän viikon harjoituksiin ja jakaa treeni vinkit instan stooreissa 🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♀️
 
 
Valoa ja jaksamista kaikille oralaisille ja suunnistajille♥️ Keep safe 🙏 /Minttu