Tulokset

Väliajat

 

KILPAILUOHJEET

https://www.olavinrasti.net/kilpailut/kompassi2022/Kilpailuohjeetkompassi2022.pdf


KILPAILUKUTSU 

Etelä-Savon Kompassi-cup 4. osakilpailu Savonlinnassa tiistaina 26.7.2022 

Tervetuloa lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumaan! Tämä Kompassi-cup toteutetaan lähikilpailuna. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n Lähikilpailun sääntöjä sekä Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita.

 

Kilpasarjat: 

Kultakompassi-cup: H14, D14 (Erilaisia reitinvalintoja eritasoisille suunnistajille)

Hopeakompassi-cup: H12, H12TR, D12, D12TR (Helpot radat)

Pronssikompassi-cup 10v: H10, H10RR, D10, D10RR (Erittäin helpot radat)

Pronssikompassi-cup 8v: H8RR, D8RR (Erittäin helpot radat) 

 

RR=rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen. 

TR= tukireittirata: maastossa on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse sen varrella, vaan läheisyydessä. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle. 

 

Cup-pistelaskujärjestelmä: 

Kilpailusarjoja on 12, mutta cup-pisteet lasketaan 8 sarjassa, koska suorien ja viitoitettujen ratojen pisteet yhdistetään. Hopeakompassi-ikäisissä 12 ja 12TR sarjojen pisteet yhdistetään siten, että jokaisessa cup-osakilpailussa suoran radan maksimipisteet ovat 10 ja TR-radan maksimipisteet 5. Pronssikompassi-ikäisissä 10 ja 10RR sarjojen pisteet yhdistetään siten, että jokaisessa cup-osakilpailussa suoran radan maksimipisteet ovat 10 ja RR-radan maksimipisteet 8. Kaikki osallistujat saavat aina vähintään yhden pisteen, oli suoritus hyväksytty tai hylätty. 

 

ForFun-sarjat: 

ForFun-sarjoihin osallistuminen ei vaadi kilpailulisenssiä eikä ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen tapahtumapaikalla. Radan voi kiertää yksin tai yhdessä. ForFun radan tuloksia ei julkaista. ForFun-radaksi voi valita haluamansa radan kilpasarjojen radoista.

 

RR-saattajasarja:

RR-radan voi suunnistaa myös saattajan kanssa ilman ajanottoa. Ilmoittautuminen ja maksut ForFun-hinnoilla paikan päällä.

 

Maasto:

Maasto on Savonlinnan Talvisalon kaupunginosan ulkoilumetsiä. Alueella on kuntoradan lisäksi runsas polkuverkosto. Kartta (2020) https://www.olavinrasti.net/images/stories/kartat/Talvisalo_7500.pdf

Matkat:

Keskimatkat 

 

Ilmoittautuminen: 

Kilpasarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan ensisijaisesti SSL:n IRMA-palvelun kautta tai sähköpostilla jussi.myllys(at)gmail.com. Osanottomaksut maksetaan samanaikaisesti sähköposti-ilmoittautumisen kanssa Olavin Rasti ry:n tilille Suur-Savon OP / FI20 5651 1340 0061 87. Laita viestikenttään osallistujan nimi, sarja ja mahdollinen seura. 

 

Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään 19.7.2022 kello 24.00 mennessä. 

Jälki-ilmoittautumiset 1,5-kertaisin osallistumismaksuin 23.7.2022 klo 24.00 mennessä. 

 

ForFun -sarjoihin osallistuminen ei edellytä lisenssiä ja ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. 

 

Osanottomaksut: 

Kilpasarjat 10 €/hlö. ForFun- sarjat 5 €/hlö tai 10 €/yhdessä kulkeva ryhmä. Osanottomaksut maksettava samanaikaisesti ilmoittautumisen yhteydessä IRMA:ssa tai muuta kautta ilmoittauduttaessa Olavin Rasti ry:n tilille Suur-Savon OP / FI20 5651 1340 0061 87.

 

Leimaustapa:

Käytössä on Emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita Emit-numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin maksu 2 € ja nouto infosta. ForFun -sarjoihin järjestäjä varaa Emit-kortteja lainattavaksi. 

 

Lähdöt:

Lähdöt klo 17.00–18.30. Vapaat lähtöajat. Matkaa kilpailukeskuksesta lähtöön on enintään 500m. Samalle radalle lähtevien kilpailijoiden lähtövälin tulee olla vähintään kaksi minuuttia. 

 

Kilpailuohje:

Alustava kilpailuohje julkaistaan internetosoitteessa www.olavinrasti.net

 

Kartta: 

Suunnistuskartta mittakaava 1:7500, valmistusvuosi 2020 Eero Turkki, Ajantasaistus 7/2022 Eero Turkki. Tulostekoko A4/A5. Kartta on muovisuojuksessa. 

 

Kuntosuunnistus:

Samaan aikaan Savonlinnan seudun kuntosuunnistus

 

Opastus ja paikoitus: 

Kilpailukeskuksen osoite: Savonlinnan jäähalli, Savontie, 57170 Savonlinna. Paikoitus jäähallin parkkipaikalla.

 

Toimihenkilöt: 

Kilpailunjohtaja: Hannu Kosonen

Valvoja: Olli-Matti Asikainen, Enonkosken Urheilijat

Ratamestari ja tiedotus: Antti Turkki, antti.turkki(at)gmail.com, 040 7002163

Tulospalvelu: Jussi Myllys

Tuomarineuvosto: Valvoja Olli-Matti Asikainen, Enonkosken Urheilijat

 

Olavin Rasti toivottaa nuoret suunnistajat huoltajineen tervetulleeksi suunnistamaan Savonlinnaan! 

Kompassi-tapahtumat ovat Suomen Suunnistusliiton alle 14-vuotiaiden lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumatuote. Lisätietoa:

Kompassi-tapahtumat | (suunnistusliitto.fi)