Angelniemen Ankkurin nettisivuilta löytyy D21-sarjan mestarin Sanni Kivelän ja H21-sarjan kakkosen Mikko Sirénin haastattelut:

"Vuoden toiseksi viimeiset Suomen mestaruudet ratkottiin viime yönä Savonlinnan suunnalla Tanhuvaaran urheiluopiston lähimaastoissa. Maasto oli erittäin sopivaa yösuunnistusmaastoa, jossa risteili sopivasti polkuja ja teitä reitinvalintavaihtoehtoja tarjoten, mutta useimmiten rastille piti suunnistaa pimeässä todella tarkasti."

Sannilta kysyttiin mm.

"Millaisella suorituksella mestaruus tuli ja oliko se yllätys? - Varmistelin välillä aika paljon ja tein mielestäni hyviä yösuunnitukseen kuuluvia reitinvalintoja, joita en välttämättä päivällä olisi tehnyt. Rastilla 8 ajauduin uraa seuraten rinteessä vinoon ja siinä tuli oikeastaan ainoa virhe. (D21 GPS-seuranta). Juoksu kulki taas tosi hyvin, tunsin sen jo verkatessa."

Lue molemmat haastattelut Ankkurin sivuilta

Kenttähaastattelut uudestaan netistä

Kuuluttajiemme Eero Piirosen ja Kimmo Vilskan selostus kisatapahtumista on kuultavissa YouTubessa maalikuvan kera. Loppupuolelta löytyy hyviä haastatteluja, joita Kimmo teki pääsarjojen ratkaisuhetkillä.

YouTube Live