Kesäsuunnistuskausi päätettiin Tanhuvaarassa perjantaina 27.11. Ohjelmassa oli vuosikokous, yösprinttirogaining, SPA:n löylyjä ja aaltoja, iltapalaa ja palkitsemiset.

Vuosikokouksessa seuralle saatiin uusi puheenjohtaja, kun Kauko Piironen lähtee luotsaamaan seuraa kahden vuoden ajaksi. Seura kiittää vuosia puheenjohtajana toiminutta Hannu Kososta työstä johtotehtävissä ja toivottaa edelleen innokasta jatkoa lajin parissa.

Johtokunnan erovuoroisista jäsenistä tehtävistä luopuvat Kaisa Huttunen, Juha Korhonen ja Eero Piironen. Olavin Rasti kiittää monivuotisesta työstä johtokunnassa.

Uudeksi sihteeriksi vuosikokous valitsi Pirkko Vehomäen.

Sprinttirogaining suunnistettiin yhteislähdöllä ja 30 minuutin maksimiajalla. Suunnistukseen osallistui 22 suunnistajaa. Kaikki 12 rastia ehtivät kiertää annetussa ajassa Eero Turkki ja Seppo Kairikko, joista Eero aikaan 23.20. Naisten puolella 10 rastin kierroksen tekivät samalla ajalla Iida Hämäläinen, Virpi Hyytiäinen ja Jutta Kinnunen. Nuorison parhaan saaliin haki Antti Seppänen yhdeksällä rastilla nopeinpana aikaan 22.30.

Seuran mestaruudet palkittiin Sulkavalla järjestettyjen Ruska-Rastien tulosten perusteella ja menestys- tai nuorisotyöstipendejäkin oli jaossa useille.

Vuoden 2015 palkitut:

Vuoden nuori suunnistaja: Eero Turkki

Vuoden toimitsija: Antti Turkki

Topin tuoppi, miehet: Kauko Piironen

Topin tuoppi, naiset: Kukka-Maaria Kärki